FOTO  HŠK Zrinjski - FK Slavija 4:0

HŠK Zrinjski, FK Slavija, BH Telecom Premijer liga BIH

Glavni sudac na utakmici bio je Edin Jakupović iz Bihaća ,a pomoćnici su bili Enes Đozić iz Sarajeva i Asmir Budimlić iz Bihaća. Utakmicu je pratilo oko 4000 gledatelja.

Ekipe su nastupile u sljedećim sastavima:

HŠK Zrinjski:

Goran Karačić, Zvonimir Blaić, Ivan Peko, Daniel Graovac, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Ognjen Todorović, Danijel Stojanović, Jasmin Mešanović, Neven Laštro, Goran Zakarić. Klupa; Krešimir Bandić ,Anto Radeljić, Vučina Šćepanović, Marin Vranjić, Pero Stojkić, Stevo Nikolić, Miloš Filipović.

FK Slavija:

Mladen Lučić, Marko Ristić, Damir Rovčanin, Srđan Grujičić, Nemanja Pušara ,Nemanja Vejnović ,Denis Čomor, Branislav Arsenijević, Stefan Barić, Bojan Marković, Nemanja Kartal. Klupa: Fikret Karajbić, Emir Zeba, Toni Pervan, Marko Simović ,Ivan Jovanović ,Ljubiša Berjan ,Dino Hasković.

Zrinjski je bio bolji od samog  početka utakmice i Plemići su strpljivom igrom tražili pogodak. On je došao u 37. minuti kada je Peko sjajno asistirao Mešanoviću, a ovaj glavom pogodio za 1:0. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:0 za Plemiće.

U drugom dijelu Zrinjski je nastavio sa napadaima, a na 2:0 je povisio Filipovića prekrasnim pogotkom tek što je ušao u igru. Igrala se 55. minuta.

U 81. minuti isti igrač je postigao svoj drugi, a za Zrinjski treći pogodak, dok je u 84. minuti točku na "I" stavio Mešanović, te postigao svoj drugi ,a za Zrinjski četvrti pogodak.

Utakmica je tako završila rezultatom 4:0.

Sve slike u GALERIJI