HŠK Zrinjski: Dominacija predpionira kakva se rijetko viđa na našim prostorima

22.10.2018

Jučer su odigrane utakmice devetog kola Prve Lige HNŽ za mlade nogometaše.

Mladi Plemići gostovali su kod HNK Branitelja u Rodoču.

Predpioniri koje vodi trener Dubravko Orlović slavili su uvjerljivu pobjedu rezultatom 0:8. Strijelci za HŠK Zrinjski bili su Antonio Arapović 3, Luka Odak 2, Krešimir Glamuzina 2, David Karačić.

Nakon devet kola mladi Plemići su na prvom mjestu ljestvice bez izgubljenoga boda uz impozantnu gol razliku 52:1. Ova generacija mladih Plemića zaslužuje svu moguću pozornost, i ukoliko ostanu na okupu Zrinjski neće morati brinuti za budućnost. Uz trenera Dubravka Orlovića, vrijedi istaći i kordinatora Vladimira Skočajića Tarambu koji prati i radi s ovom sjajnom generacijom.

Nakon predpionira utakmicu su odigrali i pioniri HNK Branitelja i HŠK Zrinjski. Mladi nogometaši HŠK Zrinjski u ovome dvoboju upisali su pobjedu od 0:1 autogolom nogometaša HNK Branitelj u 57. minuti susreta.

Kadeti HŠK Zrinjski 2 nastupili su u Jablanici gdje su odigrali utakmicu sedmog kola Prve Lige HNŽ protiv Turbine. Kadeti HŠK Zrinjski upisali su pobjedu od 0:5.
Strijelci za HŠK Zrinjski u pobjedi nad FK Turbinom bili su Mirza Begluk, Filip Musa iz kaznenog udarca, Marko Čuljak, Ante Vrljić i Ronaldo Sesar.

HERCEGOVINA.info


loading...