FOTO  HŠK Zrinjski: Dan D, Liga prvaka usred moga grada

HŠK Zrinjski, NK Maribor, Liga prvaka, HŠK Zrinjski, NK Maribor, Liga prvaka, HŠK Zrinjski, NK Maribor, Liga prvaka
Gosti iz Slovenije slove za papirnatog favorita, ali papir u nogometu ništa ne znači. Znaju to nogometaši Zrinjskog koji će uz pomoć svojih vjernih Ultrasa učiniti sve da pomrse račune prvaku Slovenije.

Stadion Zrinjskog u novom ruhu dočekuje susret Plemića i Maribora, i ljudima iz Uprave kluba treba odati veliko priznanje za ono što su za relativno kratko vrijeme uspjeli napravili.

Lani u ovo vrijeme pred početak Premijer lige nitko nije Zrinjski svrstavao u nekoga od favorita za osvajanje naslova. Jedini koji su vjerovali u svoj klub bili su navijači, i ljudi iz Uprave koji su znali što rade i na kraju im se to isplatilo. Nakon proslave prvaka nije se odmaralo, nego su se zasukali rukavi i danas usred našeg Mostara imamo Ligu prvaka i renomiranog proivnika na funkcionalnom stadionu.

Do utakmice se broje zadnji sati, ne sumnjamo da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Ovaj Zrinjski svakako zaslužuje potporu punog stadiona, i iskreno se nadamo da će nakon utakmice biti razloga za slavlje.

HERCEGOVINA.info