FOTO  HŠK Zrinjski: Čoko i Stanić zabilježili nastupe za reprezentaciju BiH

kristijan stanić, Stadion HŠK Zrinjski, kristijan stanić, HŠK Zrinjski, kristijan stanić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, kristijan stanić, gabrijel čoko, kristijan stanić, gabrijel čoko, Stadion HŠK Zrinjski

Gabrijel Čoko i Kristijan Stanić, mladi igrači HŠK Zrinjski i članovi nogometne škole, nastupili su za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Gabrijel Čoko nastupio je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine U-21 u susretu kvalifikacija za EURO 2021 protiv reprezentacije Walesa. Naš Gabrijel susret je započeo na klupi za pričuve, a u igru je ušao u 80'. minuti susreta. Reprezentacija BiH u ovom je susretu poražena rezultatom 1:0.

Kristijan Stanić nastupio je za reprezentaciju BiH U-19 koja je igrala susrete kvalifikacija za Europsko prvenstvo grupe 11. Tako je naš Kristijan upisao tri nastupa za reprezentaciju BiH U-19 i to protiv reprezentacija Sjeverne Makedonije, Luksemburga i Engleske. Reprezentacija BiH U-19 završila je na trećem mjestu grupe 11 i nije izborila plasman u elitni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo.