HŠK Zrinjski: Čelnike prvaka čeka veliki posao na zimu

Davor Martinović, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski, Davor Martinović, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Danko Šulenta, Davor Martinović, Branko Karačić, Stadion HŠK Zrinjski, Danko Šulenta, Danko Šulenta, HŠK Zrinjski

...čelnici mostarskog kluba prisiljeni su razmišljati i o potezima koje će morati napraviti tijekom zime.
Tu ne mislimo samo na redizajn aktualnog igračkog kadra, budući da će do istog sigurno doći, baš kao što je bio slučaj i u prethodna četiri prijelazna roka koji su danas iza Danka Šulente i društva, a tijekom kojih su se Plemići samo pojačavali kako bi danas bili u situaciji da brane naslov prvaka, ali istovremeno i napadaju jesensku titulu.
Naime, osim o momčadi za proljeće, Pod Bijelim brijegom će morati razmišljati i o kadru za sezonu 2015./2016., budući da po završetku aktualne ugovori ističu velikom broju igrača. Tako se prošle zime razgovaralo samo o Ameru Bekiću, koji je praktički bio jedini igrač u Karačićevom kadru koji je ugovorom bio vezan samo do lipnja.
2014., dok je danas broj igrača kojima ističu ugovori na kraju sezone poveći. Na tom popisu su Daniel Graovac, Zoran Brković, Pero Stojkić, Deni Simeunović, Velibor Đurić, Danijel Stojanović, Marko Basara, Ivan Crnov i Stevo Nikolić, no toliko broj igrača kojima ističu ugovori nije nikakvo iznenađenje, s obzirom da su svi oni Pod Bijeli brijeg stigli tijekom 2013. ili početkom 2014. te su tada sa Zrinjskim potpisivali ugovore na 30, 24 ili 18 mjeseci.

U Zrinjskom ovu temu, barem javno, još uvijek ne žele otvarati, iako je jasno da se o tome sigurno razgovara u taboru prvaka.
- Sada fokus treba biti isključivo na utakmici protiv Širokog Brijega, a nakon toga ćemo imati jako puno vremena za razgovor, kako momčadi za proljeće, tako i o kadru za sljedeću sezonu, izjavio je izvršni dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta.
- Ono što mogu potvrditi jest da će naš cilj biti složiti još bolju momčad za proljeće, a u ovom trenutku mogu i potvrditi da sigurno nećemo čekati ljeto kako bismo počeli stvarati momčad za sljedeću sezonu, dodao je Šulenta.

dnevni list