HŠK Zrinjski: Bodovi prosuti na domaćem terenu udaljili Plemiće od vrha

HŠK Zrinjski, Plemići
Uoči ove utakmice najaavljivala se pobjeda i prelazak direktnog konkuretna na ljestvici, ali najave su jedno, a igra na travnjaku nešto sasvim drugo.

Opća je konstatacija da momčad Sarajeva nije odavno odigrala lošiju partiju pod Bijelim Brijegom, ali ni to nije bilo dovoljno Plemićima da ostavre pobjedu. Slična situacija dogodila se i na dvije predhodne utakmice koje je Zrinjski igrao na domaćem travnjaku, a koje također nije uspio pobijediti.

Tijekom čitave sezone pisali smo o dugoj klupi koju ima Zrinjski u odnosu na protivnike, a sada se nameće pitanje da li je to uistinu tako. Većina navijača uvjerena je da da ovaj, današnji Zrinjski može i mora puno više, pogotovo na utakmicama koje igra na domaćem parketu.

Zrinjski ima najvatrenije i najodanije navijače na ovim prostorima i oni svakako zaslužuju pobjede kao nagradu za svoju vjernost. Zrinjski također ima ljude u Upravi koji ispunjavaju sve obaveze prema nogometašima, tako da i ti ljudi zaslužuju pobjede.

Naravno da još ništa nije gotovo što se tiče konačnog plasmana, ali Zrinjski konačno mora ući u seriju pozitivnih rezultata koji će potvrditi kvalitetu ove momčadi.

Prvi test je slijedećo kolo u Prijedoru, i samo pobjeda u ovom susretu može popraviti loš dojam sa prethodne utakmice sa Sarajevom.

HERCEGOVINA.info