HŠK Zrinjski: Blaž Slišković vratio osmijeh na lice navijača

HŠK Zrinjski, FK Olimpic, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Blaž Slišković
...navijači aktualnih prvaka BiH nakon utakmice sa Olimpicom ipak malo lakše disali.

Utakmici sa Olimpicom nazočilo je nekoliko stotina navijača, a oni sa zapadne tribine su pljeskom pozdravili dolazak Blaža Sliškovića.

Iako je utakmica sa Olimpicom bila samo provjera, u njoj se moglo vidjeti puno toga. Zrinjski je igrao bez grča koji je bio prisutan kod Plemića ovog proljeća, a vidljivi su bili puno veća odlučnost i što je puno bitnije zajedništvo igrača.

Prvih pola sata nije se vidjelo mnogo, a u zadnjih petnaestak minuta Plemići su krenuli silovito prema vratima protivnika, što je rezultiralo i vodstvom koga je postigao Mrkajić.( prethodno ušao umjesto Mešanovića).

U drugom dijelu Slišković je izmijenio gotovo cijelu momčad, a nazočni gledatelji su vidjeli puno više nego u prvom dijelu. Plemići su postigli još tri pogotka, ali i primili jedan. Za Zrinjski su strijelci bili Peko, Petrak i Lučić.

Ova pobjeda ne znači ništa jer je ostvarena u pripremnoj utakmici, ali vraća nadu navijačima koji su gladni pogodaka i dobre igre.

Blaž Slišković je poznat što uvijek igra ofanzivno, za gol viška, ali i kao čovjek koji voli dati prigodu mladim igračima.

Nakon jučerašnje utakmice navijačima se koliko toliko vratio osmjeh na lice, ali i vjera da će Plemići i na kraju ove sezone slaviti naslov prvaka.

Za ovu konstataciju ipak treba sačekati početak natjecanja i utakmice na domaćem terenu protiv Krupe i Željezničara.

HERCEGOVINA.info