HŠK Zrinjski: Bit će teško, ali Plemići vjeruju u prolaz

HŠK Zrinjski, protivnik, Liga prvaka, Europska liga, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, fc shirak, HŠK Zrinjski, europska natjecanja
Riječ je o klubu iz Armenije FC Shirak, i evo što o protivniku kažu nogometaši HŠK Zrinjski.

Kapetan Pero Stojkić: Pa iskreno nešto puno i ne znam o protivniku, ai na nama je da gledamo sebe i da se što bolje pripremimo za prvu utakmicu. Kroz ovaj tjedan ćemo se bolje upoznati sa ekipom Shiraka i mislim da će biti sve dobro što se tiče nas i spremni smo za europski izazov.

Stevo Nikolić: Iskreno jučer kad sam čuo ime protivnika, prvo kroz glavu što mi je prošlo jeste koliko je daleko gostovanje i to je najveći problem, ali gledajući nogometni aspekt imamo i kvalitetniju ligu i kvalitetnija smo ekipa. Ako pokažemo svoj pravi kapacitet neće biti problema, radimo dobro na pripremama i sigurno ćemo spremni dočekati utakmicu protiv Siraka. Cilj je izboriti što bolji rezultat u prvom meču, a onda revanš pred našim navijačima može biti pravi recept za prolaz u naredno kolo.

Miloš Filipović: Ekipa Shiraka je za nas nepoznata, ali mislim da smo kvalitetnija i bolja ekipa i da ćemo proći u drugo kolo.

Marin Galić:Sigurno da neće biti lak dvomeč, ai nadamo se prolazu u svakom slučaju.

Miloš Aćimović: Što se tiče kvaliteta mislim da smo bolja ekipa od njih, jedino mi se ne sviđa to što je daleko gostovanje. Ipak mislim da imamo šanse da prođemo u drugo pretkolo.

Daniel Graovac: Nismo bas priželjkivali Armence oni su kvalitetna ekipa,  ali mislim da smo mi kvalitetnija ekipa i da cemo izboriti plasman u 2. pretkolo Europske lige.

Krešimir Kordić: Dobili smo jednog protivnika o kojemu za sada ne znamo puno, tako da je u ovome trenutku nezahvalno bilo što pričati.I mamo tjedan dana da prikupimo što više informacija, i upoznamo se sa njihovim karakterstikama. Jedino što mogu reći da se naš cilj zna, a to je iduće pretkolo.

Danas na našem portalu čitajte što o utakmici koja slijedi kaže legandarni nogometaš, a danas jedan od trenera HŠK Zrinjski Mario Maka Ivanković.

Prva utakmica se igra 02. srpnja u Armeniji, a tjedan dana kasnije uzvrat je u Mostaru.

HERCEGOVINA.info