HŠK Zrinjski: Ajde Baka, ajde Plemići, nema predaje

Blaž Slišković, HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, baka, Baka Slišković, blaž  slišković baka, HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, HŠK Zrinjski, Blaž Slišković
HŠK Zrinjski na svom travnjaku dočekuje FK Sarajevo, i Plemićima ukoliko žele ostati u utrci za prvaka u tom susretu igra samo pobjeda.

Sarajevski mediji znaju dobro koliko je Zrinjskom utakmica sa Sarajevom važna, te su se potrudili stvoriti dodatni pritisak na Plemiće tekstovima u kojima najavljuju smjenu trenera Sliškovića u slučaju negativnog rezultata.

Da su ti tekstovi na vidjelo dana izašli prije par dana mislili bi da je riječ o prvotravanjskoj šali, a ovako nema sumnje da se radi o špekulacijama koje imaju cilj destabilizirati nogometne prvake BiH.

HŠK Zrinsjki za Željezničarom zaostaje 4. boda, ali s obzirom da je do kraja PL BiH u igri još 21 bod ništa nije gotovo.  Sada kao nikada navijači moraju stati iza Sliškovića i pružiti potporu momčadi koja ima kvalitetu obrani naslov prvaka.

Kalkulacija je mnogo, a pošto u svima nama čuči po jedan mali nogometni stručnjak svi imamo svoje idealne sastave, a za rezultate ipak odgovara samo šef struke i Blaža Sliškovića  treba pustiti da radi svoj posao.

HŠK Zrinjski je ozbiljan veliki klub, najveći i najuspješniji u BiH. Ta je činjenica koja itekako smeta mnogima u ovoj državi. Kao takav u subotu će dočekati Sarajevo pod Bijelim Brijegom, a navijači su na društvenim mrežama i forumima čvrsto stali uz svoje Plemiće. Ajde Baka, ajde Plemići, nema predaje...

HERCEGOVINA.info