FOTO  HŠK Posušje: Tvoj klub te treba, učlani se i pomozi mu već danas

hšk posušje
Cilj projekta je animirati što veći broj ljudi da se učlane i pomognu klubu, jer članovi su njegov temelj i jamstvo da će opstati i u teškim vremenima, te da će interes kluba biti iznad svega. Predsjednik kluba Damir Jurišić predstavio je projekt i izrazio nadu da će simpatizeri i prijatelji kluba prepoznat ovu akciju, te kroz članstvo doprinijeti razvoju HŠK Posušja i općenito posuškog sporta. Podršku ovom projektu iskazao je i načelnik općine Posušje Branko Bago koji se ujedno i među prvima učlanio, te izrazio spremnost za podršku ovom i svim budućim projektima kluba s Mokrog Doca. U poslijepodnevnim satim u press sali Hšk Posušje javnosti je predstavljen projekt i kako će se provoditi u narednim danima. Ovaj projekt otvorio je općinski načelnik koji je prvi stavio svoj potpis za članstvo, nakon njega to su napravili predsjednik Damir Jurišić, igrači i cijeli kolektiv Hšk Posušje. Vrijeme je da zasučemo rukave i počnemo vraćati klub tamo gdje pripada. Cijena članske iskaznice za mlađe od 18 godina iznosit će 10 KM, a za starije od 18 godina 20 KM.

Svi simpatizeri našeg nogometnog kluba svoju iskaznicu mogu zatražiti putem email-a: [email protected], facebook stranice: HŠK Posušje, te na brojeve telefona: 063/826-490 i 063/633-632. Tijekom domaćih utakmica također na sjevernoj tribini moći će se učlaniti i pridružiti ovom velikom projektu.

Iz kluba poručuju kako će u sljedećem razdoblju raditi intenzivno na promicanju ove akcije, o čemu će i pravovremeno izvještavati kroz medije.

Zato što volim Posušje!