Hrvoje Miličević: Zrinjski mi je puno pomogao u karijeri

HŠK Zrinjski, FK Borac, HŠK Zrinjski, Hrvoje Miličević, Pescara, Hrvoje Miličević, Toni Šunjić, HŠK Zrinjski, Hrvoje Miličević, FK Aktobe, HŠK Zrinjski
Standardni igrač Plemića i mlade hrvatske reprezentacije potpisao je sa Pescarom ugovor na pet godina, što je zaista veliki iskorak za igrače sa naših prostora. Evo što je nakon svega za naš portal HERCEGOVINA.info rekao Hrvoje:

Kako se osjećaš nakon ovog, za naše prilike velikog transfera?

Ovo je velika stvar za mene, napravio sam dobar iskorak u karijeri i mislim da je klub odličan za daljni napredak, te se osjećam se sjajno. Sigurno da će mi trebati privikavanje na nove suigrace, na grad, i na jezik, ali nadam se da ću to što prije uspijeti riješiti.

Što znaš o svom novom klubu?

Klub s jednom velikom tradicijom u Italiji, klub koji je jako stabilan i odličan za razvoj mladih igrača što mi je u ovom trenutko potrebno.

Iskreno da li si očekivao da ćeš tako mlad otići u jedan veliki klub kao Pescara?

Pa iskreno i nisam. Došao sam u sjajan klub koji se bori za ulazak u Seriu A i ovakav jedan iskorak nisam ni sam očekivao.

Koliko ti je igranje za Zrinjski pomoglo u karijeri?

Jako puno mi je pomoglo, tu sam od kadetskih dana osjetio sam i prve seniroske minute i sigurno da mi je Zrinjski puno pomogao u karijeri i ja se na tome iskreno zahvaljujem Zrinjskom.

Dogovorena je i utakmica sa Pescarom u Mostaru?

Da, dogovorena je utakmica, ja mislim u 8 mjesecu kada će biti otvorena zračna linija i tu ne bi trebalo biti nikakvih problem. Naravno bit će mi drago vratiti se pod Bijeli Brijeg.

Evo još za kraj jedna poruka navijačima Zrinjskog?

Navijačima se zahvaljujem jer su mi dosta pomogli u karijeri. Znam bilo je lošijih i boljih utakmica, i uvijek je moglo bolje a ja ću i dalje pratiti i navijati za Zrinjski kao i oni.

Naš portal želi Hrvoju puno sreće u nastavku karijere, a mi ćemo ga sigurno pratiti na tom putu.

HERCEGOVINA.info