Hrvoje Miličević iz Zrinjskog jedini igrač iz Premijer lige koji će igrati na Europskom prvenstvu

Hrvoje Miličević, HŠK Zrinjski, Hrvoje Miličević, HŠK Zrinjski, Hrvoje Miličević, HŠK Zrinjski, Hrvatska, Hrvoje Miličević, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Pescara, Hrvoje Miličević, Hrvoje Miličević, HŠK Zrinjski, Pescara, Hrvoje Miličević, FK Aktobe, HŠK Zrinjski, FC Aktobe, Hrvoje Miličević

U 24 meča za Zrinjski postigao je dva pogotka uz isto toliko asistencija. Sa reprezentacijom Hrvatske izborio je nastup na Europskom prvenstvu u Estoniji. “Pripreme za EURO su u punom jeku. Nadamo se da nećemo biti samo turisti u Estoniji, iako smo svoj prvobitni cilj već ispunili – to je plasman na završnicu,” kaže Miličević za ScSport.ba.

Hrvatska se nalazi u teškoj grupi na estonskoj završnici. Za prolazak dalje potrebno je biti barem drugi u konkurenciji Francuske, Engleske i Srbije. “Nismo favoriti grupe, ali se nećemo unaprijed predati. Pokušat ćemo napraviti što bolji rezultat.” Na pitanje koga vidi kao prvog favorita za europski juniorski naslov, Miličević je očekivano odgovorio: “Nije teško pitanje. Jednako kao u seniorskoj, i u juniorskoj konkurenciji favorit je Španjolska.”

U Zrinjskom su nedavno riješili pitanje šefa stručnog stožera. Dragan Perić će u budućnosti kormilariti svlačionicom Plemića. “Drago mi je što je taj problem konačno riješen. Vjerujem da će naredna sezona biti uspješnija od minule,” izjavio je Miličević, za koga su interes pokazali vodeći klubovi u zapadnom susjedstvu.

SCsport.ba