FOTO  Hrvoje Barišić: Vjerujem u pobjedu nad Vitezom

zrinjski-sarajevo
...oko sastavljanja momčadi, ali je sasvim sigurno da će svoje mjesto u početnom sastavu imati Hrvoje Barišić koji je bio ponajbolji Plemić u utakmici protiv Sarajeva.

Evo par dana je do početka natjecanja, pa kako komentiraš formu Zrinjskog?

Što se tiče zadnje utakmice, naravno da nismo zadovoljni prikazanim, ali ovaj nam je poraz možda i dobro došao da se spustimo na zemlju, te se maksimalno pripremimo za prvo kolo. Jasno je da smo bili umorniji i sporiji od Sarajeva koje je kvalitetna ekipa, ali naše greške ćemo pokušati svesti na minimum, i učinit sve da pobjedimo Vitez.

Na generalnoj probi protiv Sarajeva bio si jedan od najboljih, pa kako si zadovoljan svojom formom?

Sa svojom spremom sam zadovoljan, iako sam i ja protiv Sarajeva bio daleko od onoga koliko mogu kao i cijela ekipa, ali nadam se da će to sve doć na svoje do subote.

11. utakmica je pred nama u Premijer ligi, realno koliko može Zrinjski u tim utakmicama s obzirom na raspored?

Iskreno, nije nam bitan raspored utakmica, bitno je da mi sebe pripremimo za nastavak sezone i da idemo utakmicu po utakmicu. Svaku ćemo dati sve od sebe, najbitnije je da smo odlično odradili pripreme i nadam se da će se to odrazit na igri i rezultatima.

Plemići su i u igri za Kup, pa je li moguće da ovaj pokal dođe u vitrine kluba?

Kup je čudan tip natjecanja, svako svakoga može izbaciti, ali pošto se igraju dvije utakmice, mislim da bi kvaliteta trebala doći do izražaja.. Još ne znamo protivnika, ali tko god to bude vjerujemo da ćemo proći dalje, i da ćemo otići do kraja u tom natjecanju.

Prva utakmica je domaća protiv Viteza. Navijači očekuju sigurnu pobjedu. Tvoja prognoza?

Nama je najgore kad neko očekuje sigurnu pobjedu. Nitko ne zna tko će pobjediti, ono što ja mogu obećati je da ćemo dati sve od sebe da uzmemo tri boda i vjerujem u svoju momčad, i vjerujem u pobjedu.

Ustalio si se u momčadi Zrinjskog, što očekuješ u budućnosti?

Što se tiče mene i moje budućnosti, tu sam gdje jesam, igram za Zrinjski, to je trenutno moj klub i igrat ću najbolje što mogu. Ne razmišljam o budućnosti, ako budem toliko kvalitetan da me netko želi od jačih klubova, znači da sam dobro radio.

Par riječi o navijačima?

O navijačima ne treba trošiti riječi, hvala im što su bili uz nas protiv Sarajeva i navijali cijelu utakmicu bez obzira na rezultat i što nismo bili pravi. Samo neka tako nastave i bodre nas, a rezultatI će doći.

Poruka našim čitateljima?

Svim čitateljima portala poručujem da nas prate na utakmicama u što većem broju i da nam daju podršku s tribina.

HERCEGOVINA.info