'HRVATSKI SINOVI I HRVATSKE KĆERI' pozivaju na jedinstvo

hajduk split torcida, Torcida, torcida hajduk, BBB Dinamo
Praktički sa suzama u očima gledam na sukobe dviju najjačih skupina Torcide i Bad Blue Boysa.

Te dvije skupine su dale veliki obol u stvaranju Republike Hrvatske. Nažalost politike je razdvojila kroz medije te dvije skupine, jer samo najvećim protivnicima hrvatskog jedinstva smeta zajedništvo Torcide i BBB-a. Mi nikada ne ćemo gledati tko za koga navija, tko je od kuda, jer tražimo jedinstvo Hrvata i najljepši primjer zajedništva BBB i Torcide smo vidjeli prvo 21.2. na sam dan gostovanja Hajduka kod Lokomotive, kada su zajedno se priključili Hrvatskim Braniteljima u trenutku kada su jugokomunisti i pročetnički orjentirani antiprosvjednici iz Pokreta „Okupirajmo Hrvatsku" krenuli prema Savskoj 66.

To se opet ponovilo kada je na dan derbija u Splitu 14.3. opet napravljen antiprosvijed. Tada su pripadnici Torcide došli u Zagreb i u zajedničkom mimohodu kroz Zagreb svi zajedno prošli i pokazali da imamo zajedništvo u Hrvatskoj. Nisu nam potrebni samo ovakvi događaji da bi imali zajedništvo. Pozivam otvoreno sve pripadnike Torcide i BBB-a da za Hrvatsku prekinu međusobne sukobe i javno se okrenu zajednički i bitku dobra i zla za slobodu Hrvatske, da kao i 90ih bude ono čvrsto zajedništvo koje nam je nužno potrebno da oslobodimo Hrvatsku, od raznih zla i da konačno Hrvatska postane zemlja mira i blagostanja.

Neka bude zbog svih naših poginulih i nestalih, da možemo reći imamo Hrvatsku kakvu su sanjali naši Heroji i Vitezovi u Savskoj 66 koji se bore za sve nas i pozivam vas sve zajednički sa šalovima klubova da 2.5. budemo zajedno u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića. Za Hrvatsku i zajedništvo Hrvatskog Naroda.

"HRVATSKI SINOVI I HRVATSKE KĆERI"

Izvor: kamenjar.com