Hrvatski navijači vraćeni s graničnog prijelaza Bajakovo

Hrvatska, navijači, granični prijelazi, granični prijelaz, Bajakovo

Unatoč najavama kako neće moći ući na utakmicu koju mlada Hrvatska nogometna reprezentacija (U21) danas u 16 sati igra u Kragujevcu protiv mlade reprezentacije Srbije, stotinjak hrvatskih navijača odlučilo je ipak u dva autobusa krenuti prema stadionu Čika Dača ne bi li možda ipak bodrili mladu nacionalnu vrstu. 

Prema informacijama koje su Večernjaku javili sami navijači, u jutarnjim satima jedan je autobus uspio prijeći državnu granicu sa BiH kod Bosanske Gradiške i ući u BiH, no prilikom čekanja drugog autobusa nakon sat vremena vraćeni su nazad u Hrvatsku.

Nakon toga hrvatski su se navijači uputili prema graničnom prijelazu Bajakovo, gdje im je nakon sat vremena čekanja također rečeno kako ne mogu u Srbiju jer je susret proglašen utakmicom visokog rizika.

Dio navijača uputio se nakon vraćanja s granice prema Vukovaru gdje će prisustvovati memorijalnom malonogometnom turniru "Blago Zadro", dok je drugi autobus krenuo prema Zagrebu.

Mlada reprezentacija Hrvatske danas u Kragujevcu na stadionu Čika Dača igra odlučujući susret za odlazak na Europsko prvenstvo 2011. u Danskoj, a remijem potvrđuje prvo mjesto skupine, bez obzira na ishod utakmice između Slovačke i Norveške u utorak.

Povoljan rezultat morat će "mali vatreni" ostvariti na žalost bez pomoći navijača na užarenom terenu u Kragujevcu