Hrvatska u šarenom sastavu izgubila od Tunisa, navijači ostali na stadionu unatoč velikom pljusku

zlatko dalic
Tunis je poveo u 16. minuti golom Anicea Badrija, izjednačio je Bruno Petković u 47. minuti, a pobjedu gostima donio je Naim Sliti iz jedanaesterca u 70. minuti koji je skrivio Vida.

Na početku je Hrvatska krenula i s novom formacijom s tri igrača u posljednjoj liniji, ali se na početku drugog poluvremena Dalić odlučio vratiti na igru s četvoricom ispred Sluge te je umjesto Lovrena ušao Bartolec.

U drugom poluvremenu vatreni su puno bolje krenuli i nakon samo dvije minute izjednačili rezultat kada je sjajno u šesnaestercu gostiju reagirao Petković.

Ipak, u 70. minuti nespretno je rukom igrao Vida, a Tunis je dobio priliku povesti s bijele točke. Precizan je bio Sliti koji je nadmudrio danas odličnog Slugu.

Treba reći kako je ovo posljednja utakmica naše reprezentacije ove sezone dok su Tunižani u pripremama za Afrički kup nacija koji počinje 21. lipnja. Većina igrača će sada na zasluženi odmor, a Filip Benković, Alen Halilović, Josip Brekalo i Nikola Vlašić vraćaju u U-21 reprezentaciji kojoj slijedi nastup na europskom U21 prvenstvu.

Vecernji list