Hrvatska protiv Engleske igra pred praznim tribinama!

maksimir po kiši
Nakon ždrijeba hrvatski izbornik Zlatko Dalić bio je oduševljen ždrijebom.
Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo Izbornik Dalić: Bit će spektakl! Ovo je mnogo bolje od prijateljskih utakmica

- To su spektakularne reprezentacije i čekaju nas četiri sjajne utakmice. Nismo mogli očekivati ništa bolje, ništa jače, jer protiv Španjolske i Engleske može se samo uživati. Stadioni će biti puni - rekao je tada Zlatko Dalić.

Ali stvari su se promijenile. Naime, 12. listopada Hrvatska će protiv Engleske igrati pred praznim tribinama. Našoj reprezentaciji ostala je još jedna utakmice kazne zbog svastike na terenu poljudskog stadiona uoči kvalifikacijskog dvoboja za Euro 2016. protiv Italije.

Disciplinska komisija Uefe tad je kaznila HNS oduzimanjem jednog boda, 100.000 eura te dvije domaće utakmice u Uefinim natjecanjima bez gledatelja.

Hrvatska je 10. listopada u kvalifikacijama za Euro 2016. protiv Bugarske (3:0) igrala u Maksimiru pred praznim tribinama, a drugu utakmicu kazne odradit će 12. listopada ove godine protiv Engleske.

Uefa je potvrdila: "Utakmica između Hrvatske i Engleske u Ligi nacija igrat će se pred praznim tribinama".

Vecernji.hr