Hrvatska će protiv Finske igrati u Rijeci, a ne u Osijeku

bilic hrvatska vatreni, Vatreni, navijači, HNS, rijeka, Vatreni, hrvatski navijači, priopćenje, Hrvatska, Vatreni, navijačka pjesma, Hrvatska, HNS, Hrvatska, Finska, RUJEVICA, Hrvatska, grčka, Hrvatska, mup rh
Protiv Osijeka koji je već bio odabran za domaćina ove utakmice, presudilo je stanje tamošnjeg travnjaka, a zbog čestih i jakih padalina teško je očekivati da će do dana odigravanja utakmice biti u optimalnom stanju.

U iščekivanju odluke koju će Hrvatski nogometni savez donijeti tijekom dana na sjedinici Izvršnog odbora, a sve na temu na kojem će stadionu "vatreni" 6. listopada odigrati protiv Finske kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, Sportske novosti donose informaciju da odgovor na to pitanje već postoji.

Pozivajući se na informacije iz HNS, izvor tvrdi da će, premda su mnogi zagovarali Osijek, domaćin biti Rijeka, odnosno da će se utakmica igrati na Rujevici. Razlog je stanje travnjaka, a nedavna inspekcija Gradskog vrta ukazala je neke manjkavosti pa će odluka, tvrdi se, prevagnuti u korist stadiona hrvatskog nogometnog prvaka.
U četvrtak, nastavlja se u tekstu, U Hrvatskom nogometnom savezu nije bilo niti predsjednika Šukera niti izvršnog dirketora Vrbanovića. Ovaj potonji navodno je u Gradu rješavao pitanje davno obećanog kampa na Sveticama nakon prihvaćanja prijedloga Saveza o izbacivanju druge faze izgradnje koja se odnosila na atletsku dvoranu.
Ovo znači da bi kamp, koji će uključivati nogometne i osnovne atletske sadržaje te mjesta za rekreaciju, trebao biti jeftiniji nekih 40 milijuna kuna.

uvijekvjerni.hr