Hrvatice uvjerljivo sa 5:0 pregazile reprezentaciju BiH

...u prijateljskoj utakmici igranoj u Međugorju. Monika Conjar s dva pogotka, te Ana Jelenčić, Anela Lubina i Michelle Skupnjak s po jednim donijele su reprezentaciji Hrvatske uvjerljivu pobjedu.

Reprezentacija BiH na teren je istrčala u sastavu E. Hasanbegović, Semić, Ohran, M. Hasanbegović, Delić, Jašarević, Islamović, Šešlija, Duronjić, Kuliš, Mićanović, a izbornik Momčilo Stanić u drugom je poluvremenu u igru uveo i Altumbabić, Hejro, Tanović, Trbulin, Petričević i Tomić.

S druge strane izbornik Dean Klafurić utakmicu je započeo u sastavu Bačić, Kojić, Mrakovčić, Jakoš, Turkalj, Gaiser, Martić, Jelenčić, Conjar, Šelak, Kotarac, dok su u nastavku priliku da zaigraju dobile i Vrdoljak, Bojičić, Zandona, Skupnjak, Lubina i Landeka.

Već u 13. minuti utakmice Hrvatska je preko Monike Conjar došla do vodstva 1:0, a dobru igru Hrvatice su okrunile i u 31. minuti kada je Ana Jelenčić povisila na 2:0, rezultat s kojim se otišlo na odmor. Da su u ovom trenutku apsolutno bolja momčad Hrvatice su potvrdile u drugom poluvremenu postigavši još tri pogotka i ostavljajući jako malo prostora za igru nogometašicama BiH.

Prvo je Conjar u 57. minuti postigla svoj drugi pogodak, a nakon nje u listu strijelaca upisale su se i Anela Lubina i Michelle Skupnjak, dok je i ono malo prilika koje su stvorile igračice BiH sigurno zaustavila vratarka Doris Bačić, tako da je utakmica završila pobjedom Hrvatske 5:0.

Iste protivnice prijateljsku utakmicu će odigrati i sutra u Metkoviću.

Citluk.ba