HRT danas ne prenosi Dinamo, ali evo gdje možete gledati utakmicu protiv Šahtara

Dinamo, tv prijenos

Dinamo večeras u 18:55 u Harkivu igra utakmicu trećeg kola Lige skupine C Lige prvaka. Protivnik je Šahtar, momčad iz Donjecka koja zbog rata utakmice ne igra na svom stadionu.

Utakmicu će prenositi PlanetSport 1 koji se nalazi u posebnom paketu mreže A1 u Hrvatskoj. Uvodna emisija u kojoj će sudjelovati Joško Jeličić i Stipe Pletikosa počinje u 18 sati.

U ostalim zemljama susret Šahtara i Dinama prenosit će Arena Sport 3.

Dodajmo i da nogometaši Dinama imaju poražavajući učinak protiv ukrajinskih klubova. U dosadašnjih deset susreta modri nisu upisali niti jednu pobjedu.

U deset susreta Dinamo niti jednom nije pobijedio, niti jednom nije prošao u idući krug. Ukupno je upisao osam poraza i dva remija uz negativnu razliku pogodaka 6-20. Modri su gubili od imenjaka iz Kijeva, Šahtara, Dnjipra i Čornomoreca.

- Ovdje nismo došli na izlet, već želimo pobijediti. Znam za tu statistiku, ali srušili smo mnoge iz prošlosti, pa želimo promijeniti i ovu.

Znamo da igramo protiv kvalitetne i talentirane momčadi i vjerujemo da možemo biti bolji od njih - rekao je sinoć trener Dinama Nenad Bjelica.

U skupini C vodi Manchester City sa šest bodova ispred Dinama i Šahtara koji ima tri boda, ali ukrajinski sastav ima slabiju gol-razliku, posljednja je Atalanta. City i Atalanta igraju večeras u 21 sat, prenosi Večernji list