Hotel 'Brotnjo' Čitluk i FK Sarajevo potpisali novi ugovor o sponzorstvu

Hotel Brotnjo Čitluk, FK Sarajevo, Stjepan Primorac

Hotel 'Brotnjo' Čitluk i FK Sarajevo potpisali su novi ugovor o sponzorstvu, čime se nastavlja višegodišnja suradnja, koja se u prethodnom periodu pokazala kao izuzetno uspješna, na obostrano zadovoljstvo.

S zadovoljstvom obnavljamo Ugovor o poslovnoj suradnji s najvećim bosanskohercegovačkim klubom. Dosadašnju suradnju ocjenjujemo vrlo korektnom i partnerskom u svakoj prilici, ostajući pri ranije izrečenom stavu, da nam je čast i pitanje prestiža, što možemo ugostiti FK Sarajevo na pripremama u Čitluku", kazao je Stjepan Primorac, direktor Hotela "Brotnjo" u Čitluku.

Hotel "Brotnjo" Čitluk stalna je baza nogometaša Sarajeva u Hercegovini. Odličan smještaj, ukusna hrana, ljubazno osoblje, ali i kvalitetni trenažni uvjeti, zadovoljavaju sve potrebe profesionalnog pogona Sarajeva uoči priprema za ligaške utakmice. Osim sponzorisanja FK Sarajevo, Hotel Brotnjo se priključuje i "Loyalty Bordo Card" projektu.

"Istovremeno sam radostan da sve članove FK Sarajevo možemo obavijestiti da smo obnavili i Ugovor o realizaciji projekta "Loyality Bordo Card" pri čemu se Hotel "Brotnjo" obvezuje na davanje popusta članovima FK Sarajevo na sve hotelske usluge - smještaj, hrana, korištenje sadržaja wellness centra - bazen, saune, masaže, fizikalna terapija, solarij i teretana, u iznosu od 20%.", zaključio je g. Primorac.