Horor na futsal utakmici: Nakon užasnog nokauta igrač ostao nepomično ležati

Futsal

S brazilskih terena, bilo onih travnatih ili, pak, parketnih uobičajeno dolaze potezi za divljenje. Kako i ne od umjetnika s nogometnom loptom.

Međutim, nije baš da su i oni "cijepljeni" od one druge strane medalje. Baš je jedna takva obišla svijet s utakmice prve futsal lige između Corinthiansa i Sao Carlosa. Na početku drugog dijela pri rezultatu 1-1 dogodila se prava horor-scena kada je u jednom duelu domaći Batalha brutalno nokautirao gostujućeg Fernandinha, prenosi 24.sata.

Batalha je ostavio nogu previsoko i potpuno ošamutio protivnika udarcem u glavu. Fernandinho se istog trenutka "upoznao" s podom ostavši nepomično ležati, ostao je bez svijesti koja mu se naknadno vratila, međutim, kako je pao, nije se pomaknuo doslovno. Liječničke službe iznijele su ga na kolicima, imobiliziranog vrata, a prekid je potrajao nekoliko minuta.

I, pazite sad, sudac je odmah domaćem igraču pokazao - žuti karton, kao i jednom gostujućem s klupe jer je, eto, htio vidjeti što mu je sa suigračem (?). Da stvar za goste bude još gora, završili su sezonu jer nisu sačuvali prednost iz prve utakmice od 2-0. Corinthians je pobijedio 4-2 i izborio četvrtfinale...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.