Hoće li osuđenici u aferi Offside moći igrati za GOŠK?

S obzirom da su Miljenko Bošnjak (kažnjen s 9 mjeseci zatvora i povrat 10.500 eura) i Saša Mus (8 mjeseci zatvora i povrat 10.000 eura) trebali biti članovi momčadi i u proljetnom dijelu prvenstva, a jesenas su se svojim igrama na terenu pokazali kao odlična pojačanja (Bošnjak odigrao 15, Mus 14 utakmica), svakako je to zabrinulo i čelnike kluba iz Gabele. - Znali smo da će biti kažnjeni, ali oni sada imaju pravo na žalbu koju su i najavili. Očekujemo da ćemo u proljetnom dijelu prvenstva raspolagati s obojicom, kaže sportski direktor GOŠK-a Lujo Ilić, a slična je očekivanja izrazio i predsjednik Pero Pavlović dan ranije.
U isto vrijeme u klubu rade na pregovorima oko eventualnih pojačanja momčadi za drugi dio natjecanja. Poznato je da su nešto ranije dogovorene posudbe dvojice nogometaša Širokog Brijega, desnog bočnog Diogo Souza dos Anjosa i veznjaka Marka Grgića, koji je dobru polusezonu u dresu Lavova odigrao prilikom ulaska momčadi u Premier ligu.
- S ostalima još uvijek pregovaramo, a zasad nema ništa konkretno. S pojačanjima nećemo žuriti, prijelazni rok ipak počinje tek 6. siječnja, a naše pripreme 12. siječnja, rekao je sportski direktor GOŠK-a Lujo Ilić.

Dnevni list