HNS ulaznice dijeli besplatno i šakom i kapom

Damir Vrbanović odgovorno tvrdi da ulaznice za utakmicu protiv Makedonije (večeras u 20.15) nisu preskupe i da će na Maksimiru sigurno biti 15.000 gledatelja.

Možda se najave Vrbe i obistine, ali na stadionu sigurno neće biti 15.000 ljudi s plaćenim ulaznicama. Naime, na radiju i po trgovačkim centrima dijele su ulaznice ‘šakom i kapom', a na novonastalu situaciju odmah je reagirala udruga Zajedno za Dinamo:

- 2000 idiota' koji su pošteno platili ulaznice za tekmu s Makedonijom, od sveg srca zahvaljuje ljudima koji su oteli Dinamo, a sad predano rade na ogađivanju reprezentacije. Hvala vam što ste u strahu od bojkota naroda odlučili danas dijeliti ulaznice po trgovačkim centrima i dovlačiti autobuse besplatno.

Hvala vam u ime onih koji su platili ulaznicu i hvala vam u ime onih koji su vam praznim tribinama odlučili poručiti što misle o vašem vladanju hrvatskim nogometom. Mi smo već naučili da ste spremni na sve kako bi održali svoje fotelje i kako bi vaša kasica prasica (hrvatski nogomet) ostao u vašim rukama, ali pitanje je što će vam ovaj puta reći narod zbog kojeg bi ta reprezentacija trebala i postojati. Uživajte, nećete još dugo... - stoji u pripćenju Udruge.