HNS: Slike koje su objavljene ne predstavljaju dres koji će Hrvatska nositi

dresovi, Hrvatska

FOOTY HEADLINES, stranica koja već godinama prije sportskih brendova objavljuje izgled novih dresova, ovaj put je objavila dres u kojem bi Hrvatska trebala igrati sljedeće dvije godine.

Međutim, iz Hrvatskog nogometnog saveza demantiraju da je riječ o dresu u kojem će Modrić i društvo igrati, piše index.hr.

Prema objavljenoj ilustraciji na bijelom dresu bilo bi puno više crvenih kvadratića koji bi dres ukrašavali u tri veličine - sitni, malo veći i oni najveći, koji su ranije jedini bili na dresu. Hlačice i štucne bile bi bijele boje.

dresovi,Hrvatska

Reakcija navijača na taj dizajn nisu bile pozitivne pa je ubrzo priopćenjem reagirao i HNS.

"Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvesntvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres kojega će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji."