HNS odlučio: Niko Kovač više nije izbornik!

Niko Kovač, HNS, otkaz, Niko Kovač, Niko Kovač, Eintracht Frankfurt , Niko Kovač, Bundesliga, Bayern, FC Bayern, Bayern München, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Bundesliga, Niko Kovač, kultni engleski klub
Ime novog izbornika bit će poznato do 21. rujna, a niti jedno ime kandidata na sastanku nije spomenuto. S kandidatima će razgovarati predsjednik HNS-a Davor Šuker i Romeo Jozak, direktor svih reprezentacija.

Sjednica izvršnog odbora HNS-a počela je u 11 sati, a članovi su u zagrebački hotel Hilton počeli pristizati već u 9 sati.

Najozbiljniji kandidat za Kovačeva nasljednika, Ante Čačić, u utorak ujutro odradio je trening s Lokomotivom pripremajući momčad za okršaj protiv Dinama (petak). O mogućem imenovanju za izbornika hrvatske reprezentacije nije želio previše govoriti...

- Sve što znam pročitao sam u medijima. Ako sam doista ozbiljan kandidat, onda se ponosim time, godi mi da se moje ime spominje u tom kontekstu. Ali, nitko od relevantnih ljudi iz HNS-a još nije sa mnom razgovarao i bilo bi neozbiljno od mene da sad nešto kažem - rekao je Čačić, prenosi Večernji list.