HNK Višići - NK Sloga Uskoplje 1:0

Lijepo vrijeme je napokon poslužilo igrače, a i obradovalo navijače kojih se na trebinama i oko stadiona skupilo dvjestotinjak. Višići su odlično ušli u utakmicu i od prvih 10-ak minuta stvorili pritisak na gol domaćina.

Na strani Višića je bio i vjetar koji je puhao prema golu Sloge. Iz niza izglednih prilika koje su imali, naročito iz prekida, nisu uspjeli postići pogodak. Čitavo prvo poluvrijeme močad Sloge nije napravila niti jednu izgledniju priliku. 

U drugom poluvremenu vjetar je bio saveznik momčadi Sloge koja je je preuzela inicijativu na terenu ali njihovi napadi su se razbijali već na prvoj crti odbrane. Dovoljan je podatak da nisu uputili niti jedan udarac prema golu Višića.

Iz niza kontri koje su Višići napravili u drugom poluvremenu nisu uspjeli doći do pogotka. Ali stvorili su par prilika u kojima je sudac mogao za domaćine svirati jedanesterac. Izdvojiti ćemo dva igranja rukom u šesnaest metara koje sudac nije vidio jer je bio loše postavljen. Inače bilo je osrednje loše suđenje na koje su obje strane imale prigovora.

Konačno u 88' minuti jedan prodor sa strane završava rušenjem domaćeg igrača u kaznenom prostoru. Nema šta, jedanesterac čist kao suza. Kapetan domaćih Raguž postavio je loptu na bijelu točku i poslao je u jednu stranu, a golmana u drugu. Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja i ovom pobjedom i nova tri boda momčad HNK Višića su preskočili Slogu i Troglava iz Livna. Sa 25 bodova iz 16. kola zauzimaju odličnu 5. poziciju.

HNK Višići - NK Sloga (Uskoplje) 1:0
Strijelac za momčad Višića u 88' minuti je bio Đure Raguž sa bijele točke.


HNK Višići/čaportal