HNK Stolac sutra dočekuje HNK Neum

HNK Stolac, FK Iskra, Druga liga Jug, HNK Stolac, HNK Neum
Nakon što su igrali u županijskoj i borili se za naslov prvaka i povratak u drugu ligu, Neumljani su kao drugi ušli zahvaljujući odustajanju Kupresa i skupa sa prvakom Stocem izborila plasman u višu ligu. Ove dvije ekipe su se dva puta sastale u županijskoj (HNK Stolac-HNK Neum 5:0) i (Hnk Neum-HNK Stolac 1:0)

Utakmicu je najavio trenor domaćina Marko Raguž: "Još je svježe sjećanje od našeg gostovanja u Neumu gdje smo dočekani sa puno mržnje i vulgarnim povicima sa tribina,  a nipošto nismo to zaslužili, pogotovo  ne moji igrači. Koliko to nije imalo smisla dovoljno govori da smo i mi i Neum ušli u viši rang. Ja želim da sa svim klubovima pa tako i sa Neumom mamo korektne i prijateljske odnose, a ono što je bilo bilo je, neponovilo se. Tražim od mojih igrača da igraju srcem baš kao i prošlu protiv Gruda, rezultat će sam doći ako ostaviš sve na terenu. Znam da je Neum u mini krizi ali i mi smo bili, sigurno ne dolaze sa bjelom zastavom i vjerujem da ce publika uživati u odličnoj utakmici."

Utakmica se igra sutra s početkom u 15h i ovo je ujedno poziv ljubiteljima nogometa da dođu u Stolac pogledati susjedski derbi.

HERCEGOVINA.info