HNK Sloga-HŠK Posušje 1:1

sloga
Gosti su poveli u 47-oj minuti pogotkom Ivana Jurišića, a domaćini su izjednačili u 66-oj minuti preko Ivana Gil Badilla.

Od samog početka Sloga je igrala s igračem manje (Blaž Pažin crveni karton), no usprkos tome uspjeli su stvoriti dosta prilika za izraženo vodstvo, ali im je sreća ovaj put okrenula leđa.

Trener Sloge Boris Gavran ističe da je bez obzira na neriješen rezultat ponosan na svoje igrače: „Prije svega koristim priliku da čestitam svojim igračima koji su od šeste minute igrali s igračem manje i svejedno uspjeli čitavo vrijeme dominirati nad protivnikom, cijelo vrijeme smo vršili pritisak imali smo masu dobrih prilika i ni u jednom trenutku nismo posustajali, stoga mislim da igrači zaslužuju čestitke. Početkom drugog poluvremena primili smo gol koji je faktički bio ujedno i prvi i jedini pokušaj Posušja da ugrozi naš gol, uzvratili smo i mi golom, vršili pritisak, imali još prilika, ali na žalost nismo ih uspjeli iskoristiti i utakmica je završila remijem" kazao je Gavran.

Izrazio je i nezadovoljstvo „radom" sudačke trojke: „ Ne mogu ne kazati da je ovaj derbi svakako pokvarila sudačka trojka. Naši navijači su bili odlični kao i cjelokupna atmosfera pa je tako velika šteta da su sve pokvarili ljudi koji ovu utakmicu nikako nisu smjeli pokvariti. U šestoj minuti je isključen naš igrač Blaž Pažin u duelu koji mi je smiješno i komentirati, a netom poslije toga nije suđen čisti penal za nas. Ponavljam, jako mi je žao što nismo pobijedili, ponajviše zbog igrača, koji su se zbilja lavovski borili. Ali, bez obzira na sve, mi smo i dalje prvi na ljestvici i tu namjeravamo i ostati, kaže Gavran

radio ljubuški