HNK Cibalia: Pobjeda za oproštaj od Vinkovačke publike

cibalia
...na stadionu kraj Bosuta gostovalo je Dugopolje, momčad kojoj je Cibalia u šestom kolu nanijela prvi poraz ove sezone. I danas su nebeskoplavi bili uspješniji te goste ispratili s dva pogotka u mreži vratara Josipa Šolića.

Dugopolje je tijekom prvog dijela susreta imalo nešto više prilika, uglavnom iz prekida, no Cibalia je na odmor otišla s minimalnom prednošću, pogotkom Jakova Puljića koji je sam izborio, a zatim i realizirao udarac s bijele točke.

Isti je igrač strijelac bio i u 79. minuti kada je otklonio sve dvojbe oko pobjednika. U gostujućem šesnaestercu je dočekao ubačaj Ottochiana s lijeve strane, pucao glavom i na krivoj nozi uhvatio vratara Šolića.

- Htio bih prvo čestitati ekipi na odličnoj utakmici gdje nismo dopustili protivnicima da stvore šansu za gol. Odlično smo sve odradili kako smo se dogovorili u svlačionici, jako smo sretni zbog pobjede. Pohvale i navijačima koji su nas bodrili cijelu utakmicu - rekao je poslije utakmice Jakov Puljić, strijelac oba pogotka.

Cibalia se tako pobjedom oprostila od svojih navijača što se 2014. godine tiče, a ovo je, obzirom na odustajanje Pomorca, i posljednja utakmica ove jeseni. U idućem kolu Cibalia je slobodna.

Foto: Marijana Vojnić

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info