HNK Čapljina-FK Rudar 3:0

...iz Kaknja, kojoj su nanijeli težak poraz rezultatom 3:0. Čapljinci su tako ostali neporaženi na domaćem terenu, te zadržali drugo mjesto na tablici sa osvojena 22 boda.

Prvi dio prvog poluvremena prošao je u odmjeravanju snaga, a već u 25 minuti Dražen Mijočević nakon odličnog ubacivanja sa lijeve strane posprema loptu u mrežu gostiju na taj način dovodi Čapljinu u vodstvo 1:0.

Već u 36. minuti iz slobodnog udarca s nekih 25. metara na 2:0 prekrasnim zgoditkom povisuje Jusufbašić, te se s tim rezultatom odlazi i na poluvrijeme.

Valja napomenuti da gosti u prvom poluvremenu nisu imali izglednih prigoda za zgoditak, a njihova gruba igra koštala ih je čak 2 žuta kartona već u prvom poluvremenu.

Čapljinci odlično otvaraju drugo poluvrijeme i nižu prilike jednu za drugom. Prvo Jusufbašiić u 52. minuti puca preko gola, zatim u 56. minuti obad upućuje loptu tek nekoliko centimetara pored vratnice, a gosti su prvu priliku na utakmici stvorili tek u 75. minuti, no vratar Josić odličnom intervencijom spašava mrežu domaće ekipe.

U 83. minuti, nakon duplog pasa sa Geronimom Viskovićem, odličnu priliku za siguran zgoditak ima Obad, koji upućuje udarac u donji lijevi ugao, no golman gostujuće ekipe odlično reagira i loptu šalje u korner.

U istoj minuti nakon kornera, gostujući igrač u šesnaestercu ruši Muamera Vilu, a sudac dosuđuju najstrožu kaznu.. Sa bijele točke bio je precizan Geronimo Visković koji je postavio konačan rezultat HNK ''Čapljina '' - FK ''Rudar'' Kakanj 3:0

Ističemo još da je kapiten HNK ''Čapljina'' Obad napustio igru u 85. minuti, a pri odlasku s terena publika ga je nagradila zasluženim pljeskom.

Za HNK ''Čapljina'' nastupili su: Igor Josić, Dražen Mijočević, Robert Grbavac, Fabian Horacio Coronel, Armin Džaninović, Mario Benić, Geronimo VIsković, Damir Obad, Sanin Ortaš, Sabahudin Jusubašić i Aldin Kukić.

Za gostujuću ekipu nastupili su: Harun Strika, Besim Krdžalić, Admir Kubat, Armin Imamović, Mirza Spahić, Kemal Šabić, Saša Prkić, Josip Tomić, Zlatan Gafurović, Igor Remetić i Amel Neimarlija.

S. J. | ČA::portal