HNK Brotnjo: Održana treća Bijelo – Crvena noć

HNK Brotnjo
Na donatorskoj večeri okupili su se nogometaši, treneri, članovi Skupštine i Uprave, brojni prijatelji kluba, sponzori i ostali podupiratelji čitlučkog nogometnog kluba koji iza sebe ima bogatu tradiciju i značajne uspjehe.


HNK Brotnjo donatorsku večer organizirao je imajući za cilj prikupljanje sredstava potrebnih za stvaranje boljih uvjeta za rad svih kategorija kluba, a u dogovoru Uprave i igrača poseban naglasak stavljen je na stvaranje boljih uvjeta za rad mlađih dobnih kategorija.

Sinoćnje druženje započelo je izvedbom himne i odavanjem počasti preminulim nogometašima i članovima HNK Brotnjo, nakon čega je Dario Pehar, predsjednik HNK Brotnjo, pozdravio sve nazočne i zaželio im dobrodošlicu.

Predsjednik HNK Brotnjo na poseban način pozdravio je: Tomislava Martinovića, predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta FBiH, Stjepana Krasića, ministra prometa i veza HNŽ, Marina Radišića, načelnika općine Čitluk, Predraga Smoljana, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk, Ivana Beusa, potpredsjednika NS BiH, Danka Šulentu, dopredsjednika HŠK Zrinjski, ostale ugledne goste i sve prijatelje kluba.


- Hvala svima vama koji ste se odazvali na večerašnju svečanost, našu Bijelo - Crvenu noć i dali doprinos njenoj organizaciji. Klupska donatorska večer ima za cilj okupljanje i druženje koje će potporom i donacijama donijeti bolju organiziranost kluba i bolje uvijete rada za više od 120 igrača u svim dobnim skupinama. Već ste čuli u uvodu o svijetloj tradiciji kluba i rezultatima na koje smo ponosni. U sadašnjim uvjetima cilj nam je realan i zasnovan na razvoju masovnosti kroz okupljanje mladih igrača i talenata kojih je uvijek bilo na našim Barama - rekao je Dario Pehar, predsjednik HNK Brotnjo i još se jednom zahvalio svima na dolasku i sponzorima na potpori koju iskazuju HNK Brotnjo kroz cijelu sezonu.

U uvodnom dijelu sinoćnje svečanosti nazočnima se obratio i načelnik općine Čitluk Marin Radišić.

- Drago mi je da smo se u ovolikom broju okupili na Bijelo - Crvenoj noći HNK Brotnjo i da na ovaj način dajemo potporu klubu i Upravnom odboru koji vodi HNK Brotnjo... Večerašnjim dolaskom ovdje svi smo dali potporu našem Upravnom odboru, kojem čestitam na radu. Svjedoci smo da je klub stabilan i da nema nekih problema, te da se sve obveze izvršavaju. Vjerujem da će tako biti i u sljedećem razdoblju - rekao je načelnik Marin Radišić i najavio da će se uslijed povećanog interesa mladih u sljedećem razdoblju pokušati iznaći rješenje za što bolje uvijete rada svih dobnih kategorija, a na poseban način onih najmlađih.

Nakon uvodnih pozdrava i govora, sve nazočne i hranu pripremljenu za prigodni domjenak blagoslovio je fra Miro Šego, župnik župe Krista Kralja - Čitluk.

Ugodno druženje na Bijelo - Crvenoj noći bilo je praćeno glazbenim nastupima Drage i Deje, a okupljeni su svoju sreću mogli okušati i u tomboli. Organizator večeri za tombolu su osigurali brojne vrijedne nagrade među kojima svakako valja izdvojiti darove različitih tvrtki, novčane nagrade, umjetničku sliku i sportsku opremu Marka Bencuna, Ivice Olića, Ivana Dodiga i Marina Čilića.

Brotnjo.info