HNK Brotnjo-HNK Drinovci 3:1

Veći dio utakmice se odigravao na strani gostiju, gdje su domaćini bili neusporedivo bolji, a gosti su pružali veliki otpor, te gledali prilike iz kontri i polukontri.

Domaćini su u susret ušli vrlo odlučno i napadački. Iako su u prvim minutama utakmice imali izuzetnih prilika za zgoditak, prvi je postignut u 39. minuti od strane dvostrukog strijelca Borisa Pehara, koji također u drugom poluvremenu u 49. minuti povećava vodstvo domaćina na 2:0.

U 51. minuti susreta izvrsnim udarcem s 35 metara Oliver Šakota postiže euro-gol i povećava vodstvo Brotnja na 3:0 izmamivši buran pljesak gledatelja. Igra domaćina je nakon izvršenih izmjena i visokog vodstva pred kraj utakmice opala, pa su gosti smanjili rezultat pogotkom Marka Polića u 85. minuti.

Gledatelji su mogli uživati u lijepoj igri, koja je protekla bez ijednog kartona.

Ovom pobjedom Čitlučani napreduju ka vrhu tabele. U srijedu igraju u gostima u Vrapčićima s Lokomotivom, a već u iduću subotu 23. travnja 2011.god. u okviru 23. kola na Barama dočekuju Slogu iz Uskoplja i koji susret je već proglašen derbijem kola.

Za domaće Brotnjo su nastupili:

Marko Džida, Josip Brajković, Vedran Miletić, Mario Milićević, Matej Čilić, Oliver Šakota (Dario Miloš), Vlado Soldo (Josip Ćavar), Goran Badalić, Boris Pehar, Tomislav Pavlović (Marko Pehar), Benjamin Vladić. Klupa: Dominik Soldo, Zoran Nikolić. Trener: Tihomir Miloš.

brotnjo.info