FOTO  HNK Branitelj - HNK Čapljina 1:1 (1:0)

Branitelj

Branitelj: Pandža, Vazgeč, Renato, Margeta, Ferenc, Bebanić, Glavina, Pinjuh, Zovko, Delić, Gagro. Još su igrali: Suton, Marić i Slišković.

Čapljina: Bačak, Raič, Grbavac, Benić, Miočević, Džananović, Marković, Obad, Kukić, Jusufbašić, Menalo. U drugom poluvremenu ušli su: Zubac, Bošnjak, Vila.

Prvo poluvrijeme proteklo je u terenskoj inicijativi Branitelja. Prvi je zaprijetio Pinjuh u 7. minuti čiji udarac je obranio golman Čapljine. Gosti su uzvratili u 21. min udarcem Raiča iz slobodnog udarca. U 41. min udarac Glavine završava malo iznad vratnice.

Branitelj je poveo u zadnjoj minuti prvog poluvremena - najbolji igrač domaćih Glavina ubacio je iz kornera, u gužvi se najbolje snašao Ferenc koji zabija za 1:0.

U nastavku utakmice ravnopravna borba u kojoj je Čapljina više prijetila golu domaćina, ali nije bilo ozbiljnih prilika do 79. min kada Jusufbašić preciznim udarcem u lijevi donji kut postavlja konačni rezultat 1:1.

Posljednja minuta sudijske nadoknade vremena donijela je veliko nezadovoljstvo i proteste domaćih igrača kada se Ferenc u gužvi našao sam ispred gostujućeg golmana, a sudac je u tom trenutku svirao kraj utakmice.