FOTO  HFC Zrinjski: Vraća se kapetan Ivan Drežnjak

HFC Zrinjski, ivan drežnjak, ivan drežnjak, HFC Zrinjski
HFC Zrinjski bi u nastavku sezone trebao biti puno jači jer se u sastav vraća kapetan Ivan Drežnjak Ćufe. Ivan je teško stradao u prometnoj nesreći koja je ga je udaljila s malonogometnih terena. Bilo je pitanje hoće li se uopće vratiti profesionalnom sportu, a na radost svih ljubitelja sporta velemajstor malog terena dobio je zeleno svjetlo za povratak u svoj HFC Zrinjski.

HFC Zrinjski je izgubio u posljednje dvije utakmice i klubu treba pozitivan okidač da bi ga vratio na pobjedonosni kolosijek, a bolji okidač od povratka kapetana u momčad nije se mogao ni zamisliti.

-Najbitnije od svega da sam potpuno spreman za trening i za ozbiljne stvari. Što se tiče utakmica, mislim da će vrlo brzo sve doći na svoje. Uz pravi program tempirati ćemo formu da budem onaj pravi kad je najvažnije, a to je play off, rekao je za Hercu kapetan Plemića Ivan Drežnjak.

Plemići u nedjelju igraju utakmicu na svom parketu protiv KMF Leotar s početkom u 20. sati, i to je idealna prigoda da se momčad vrati na pobjedonosni kolosjek, ali i da navijači pozdrave svog kapetana.

HERCEGOVINA.info