HFC Zrinjski: Veliki povratak malog nogometa

MNK Zrinjski, KUP BIH, Futsal Kup BiH , MNK Zrinjski, HFC Zrinjski

...gdje god da su igrali. Puno toga je napisano o malonogometnim momčadima Mostarske kiše ili Kovačnica kojesu  svojevremeno ušle u povijest sporta u gradu na Neretvi.

Karaka je klub koji je osvojio sve što se može, a kako sada stvari stoje trasira se put da i HFC Zrinjski ponovi iste uspjeha. HFC Zrinjski je godinama u vrhu, osvojio je dva Kupa BiH, i uvijek je nedostajalo  malo da se okiti i titulom prvaka BiH u futsalu.

Sudeći po najavama i ambicijama vrlo brzo možemo očekivati i taj iskorak. Mlada i ambiciozna uprava kluba radi dobar posao i prvi korak bio je dovođenje trenera Tomičića za šefa struke. Nikola Tomičić jedan je od najboljih igrača nalog nogometa na našim prostorima, i već je jednom bio na klupi Plemića. Ovaj puta njegova misija je odvesti klub do naslova prvaka.

Drugi korak Uprava kluba je napravila dovođenjem igrača koji su ponikli u Mostaru, i dovoljno je spomenuti imena Josip Bošković, Romano Vlaho, Ivan Ivanković i Josip Sesar koji će ove sezone nositi dres Plemića. Uz već postojeći kadar Plemići će imati sjajan igrački, većinom domaći kadar koji će biti mamac za publiku i navijače.

Treći korak, možda i najvažniji jeste pokretanje Futsal akademije koju će voditi četiri trenera koji posjeduju UEFA licence. Cilj akademije je privući što više djece na igrališta, i nema sumnje da će s njenim pokretanjem klub imati osiguranu budućnost.

S obzirom na sve nabrojano možemo shvatiti navijače koji jedva čekaju početak natjecanja. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da budu dio velike priče koja se zove HFC Zrinjski.

HERCEGOVINA.info