HFC Zrinjski: Već vidljiv ozbiljan pristup u radu prve momčadi

futsal zrinjski - seljak 1-0

Ipak, taj je rezultat bio još i dobar s obzirom na to da se klub već neko vrijeme nalazio u velikim poteškoćama i organizacijskim problemima. Momčad su u međuvremenu napustili brojni igrači, mnogi od njih su bili nositelji igre, sve je mirisalo na loš scenarij za mostarski klub.

Ipak, u međuvremenu je došlo do obećavajućeg obrata situacije za Zrinjski. Klub je preuzela praktički nova uprava. Na nedavno održanoj skupštini na čelo kluba postavljen je predsjednik Marko Zovko, a klub je promijenio i dijelom ime. U momčad je vraćeno nekoliko provjerenih domaćih igrača, koji će u drugom dijelu sezone činiti okosnicu. Najveći se pomak za sada ostvaruje u popravljenim uvjetima za rad.

- Uz pomoćnog trenera Zorana Berića, u klub smo doveli i stručnjaka za fizičku pripremu Borisa Kajana. Vratili smo nekolicinu iskusnijih igrača, od njih smo stvorili okosnicu momčadi. Njima smo pridodali nekoliko mlađih igrača. Rad je dignut na jednu višu razinu. Osigurani su nam svi uvjeti za rad. Treniramo i po dva puta na dan, u našu momčad želimo ugraditi zdravu radnu etiku. U nastavku prvenstva želimo udariti dobre uvjete za jaču momčad s kojom iduće sezone možemo igrati i ozbiljniju ulogu u prvenstvu i Kupu BiH. Nova uprava se puno trudi kako bi nam olakšala posao, ozračje u klubu je sada bolje i mogu kazati kako jedva očekujem nastavak sezone - kazao nam je Goran Melher, šef struke HFC Zrinjski Mostar.

HFC Zrinjski 17. veljače igra utakmicu protiv Brčkog na domaćem terenu. Do tada će se momčad i dalje pripremati punim tempom. U međuvremenu je Zrinjski odigrao prijateljski susret sa Seljakom iz Livna koji je pobijedio s 1:0.

www.vecernji.ba