HFC Zrinjski pred utakmicu sa Seljakom iz Livna

HFC Zrinjski, HFC Zrinjski, MNK Seljak Livno, HFC Zrinjski, MNK Centar
Mostarska momčad putuje u Livno, gdje će u subotu u 19 sati igrati s tamošnjim Seljakom. Riječ je o ogledu dva kluba koja godinama gaje prijateljske odnose, ali koji su kroz svoju povijest odigrali neke vatrene utakmice, koje su ljubitelji futsala prozivali klasicima.

- Naš protivnik ima respektabilnu momčad. Međusobno se dobro poznajemo. Iskreno, ne očekujem neku pretjerano lijepu utakmicu, očekujem kako će se voditi borba za svaku loptu. Ulog je velik, posebno za naše domaćine iz Livna koji igraju pod većim pritiskom jer su u prošlom kolu poraženi, a na domaćim utakmicama se nadaju osvojiti bodove za ostanak u Premijer ligi. Mi ćemo nastojati iskoristiti taj trenutak te doći do bodova - kazao nam je šef struke HFC Zrinjski Goran Melher.

Zrinjski će na ovoj utakmici biti nešto osljabljen. U kombinacijama neće biti Skuhan, kao i lakše ozljeđeni Drežnjak i Suton.

- Naš prvi vratar Skuhan je ozljeđen i ne može nastupiti. Upitani su Suton i Drežnjak koje ćemo vjerojatno poštedjeti, jer nam je korisnije da preskoče ovu utakmicu, a da ih popravimo do utakmice koju u srijedu igramo u Kupu. Teške su pripreme ostavile i malo traga, moramo paziti da neke nama važne igrače ne izgubimo na duže razdoblje, dodao je Melher.

Zrinjski i Seljak su na nedavnim pripremama za sezonu odigrali prijateljski susret na kojemu su s minimalnih 1:0 slavili Mostarci.