FOTO  HFC Zrinjski: Plemići odradili zanimljiv trening s neočekivanim gostom

HFC Zrinjski, trening

...Na treningu koji su održavali u Domu rukometa u Rodoču momčad trenera Gorana Melhera imala je neočekivanog gosta. Naime, igrače Zrinjskog kroz sat futsal aerobika provela je Sara Ravančić, djelatnica Sportsko - rehabilitacijskog centara Korak iz Mostara. Bilo je zanimljivo kako se igrači koji se više "druže s loptom", snalaze na njima do tog trenutka nepoznatom terenu. Po uopćenom mišljenju igrači Zrinjskog dobro su se snašli.

- Ovo je bila jedna novost za nas, ali prije svega jedan koristan trening. Nakon aerobika smo nastavili trening uz rad s loptom. Možemo biti zadovoljni prije svega s ozračjem u momčadi, posebno jer nas u zgusnutom rasporedu za vikend očekuje prvenstvena utakmica na gostovanju kod Seljaka iz Livna, a u iduću srijedu i utakmica Kupa protiv MNK Centar. Samim tim moramo voditi računa kako u najboljem mogućem stanju dočekati pove utakmice, a treninzi poput ovog definitivno nam u tomu pomažu, kazao je trener Melher.

Za HFC Zrinjski je ovaj trening bio poseban i po tomu što je momčad prvi put trenirala u novoj opremi. Dopadljiva oprema proizvođača GBT Mostar izvukla je osmijeh na lica igrača, koji su odmah testirali kvalitetu iste. Oprama na kojoj dominira crvena i crna boja lijepog je izgleda i vrhunske kvalitete. Vjerujemo kako će i naša publika imati slično mišljenje već na prvoj idućoj domaćoj utakmici, koju u srijedu 28. veljače (18 sati) igramo protiv MNK Centar u sklopu Kupa BiH.