HFC Zrinjski: Plemići još jednom pokazali kako se srcem živi za svoj klub

HFC Zrinjski, fc mostar sg, HFC Zrinjski, HFC Zrinjski, MNK Kaskada
Na krilima pune dvorane ostvarena je velika pobjeda. Gradski derbi u kome je HFC Zrinjski na svom parketu dočekao FC Mostar SG privukao je preko 1000 navijača. HFC Zrinjski je uz pomoć pune dvorane uspio izboriti pobjedu nad gradskim rivalom.Momci HFC Zrinjskog su nadvladali FC Mostar SG 7-2.

"Oduševljen sam igrom svoje ekipe. Sve smo pokazali na terenu, a teren je jedino mjerilo. Nismo mogli vjerovati da ćemo ostaviti ovako visoku pobjedu, ipak je Stari Grad odlična ekipa sastavljena od vrhunskih igrača. Nastavit ćemo još više raditi i na kraju nadam se pokloniti duplu krunu svom klubu i svojim navijačima koji su bili naš šesti igrač i večeras. Uz ovakvu atmosferu teško da možemo izgubiti, a ovim putem se zahvaljujem publici na podršci", kazao je Bošković za 4plus1.ba.

Nakon slavlja u svlačionici i nove velike pobjede, igrači i stručno vodstvo odlučili su pobjedu posvetiti prerano preminulom Krešimiru Bandiću Keti.
"Keta je bio hakler, godine 2013. godine bio je najbolji golman Božićnog turnira, s nekim našim igračima bio je dobar prijatelj, prošao je na mostarskom betonu igrajući mali nogomet sve ono što i većina svih naših igrača. Zato mu ovom prigodom posvećujemo ovu pobjedu. " , poručili su iz HFC Zrinjski.

Svi koji su sinoć posjetili sportsku dvoranu na Bijelom brijegu mogli su zaista uživati u pravom nogometnom spektaklu, gdje su Plemići još jednom pokazali kako se srcem živi za svoj klub.