HFC Zrinjski Josip Bošković : Uz podršku navijača mi ostavljamo srce na terenu

josip bošković, HFC Zrinjski

školskoj dvorani na Bijelom brijegu u srijedu i nedjelju HFC Zrinjski će odigrati dva velika derbija bh. futsala. Prvi je na rasporedu onaj sa MNK Centar Sarajevo, višestrukim prvakom BiH i jednim od najboljih bh. klubova, dok je u nedjelju na rasporedu gradski derbi s aktualnim prvakom Mostar SG- om.

Povodom toga razgovarali smo s najboljim strijelcem HFC Zrinjskog Josipom Boškovićem.

Vaš osvrt na prošlu utakmicu, proglašeni ste najboljim strijelcom?

Da,najbolji sam strijelac Kupa i lige. Gostovanje u Tuzli je bilo jako teško. No na kraju smo bili pobjednici i slavili smo u zadnjoj minuti, te sam zahvalan svim svojim igračima posebno treneru i upravi kluba.

Najbolji strijelac , godi li Vam to?

Mogu Vam reci da mi jako godi, no prije svega sam zahvalan svojim igračima, jer bez njih to ne bih mogao biti.

Danas kup, HFC Zrinjski domaćin?

Najprije bih pozvao sve navijače, jer uz njih i njihovu podršku mi ostavljamo srce na terenu. Nadam se da ćemo sutra svi zajedno slaviti i osvojiti finale Kupa.

Za vikend igrate protiv F.C.Mostar SG Staklorad . To je Vaša stara momčad, dvije sezone ste igrali za njih. Kakav je osjećaj igrati protiv starih suigrača?

Nastupao sam dvije sezone u F.C.Mostar SG Staklorad, dva puta sam bio prvak, te osvojio Kup. To je prekrasna momčad sa jako puno dobrih i kvalitetnih igrača. No ja ipak vjerujem u HFC Zrinjski i nadam se da ćemo ih pobijediti.

Josipe HFC Zrinjski je sjajno odigrao prethodnih par utakmica, u sljedećem razdoblju ide kratka stanka mislite li da će Vam dobro doći ili postoji opasnost gubljenja forme kod igrača?

Mislim da će biti opušteno, ali ćemo nastaviti raditi i ovo će nam goditi kako bismo se malo odmorili. Ipak ćemo mi pokazati svoj pobjednički mentalitet i postati prvaci. Moj san je da za rođendan upravi klupa donesemo pobjedu i postanemo prvaci države.

Poruka za sve navijače?

Što reći osim pozivam sve navijače, samo uz punu dvoranu možemo ostvariti svoje ciljeve.