Hercegovina se raduje Hajduku i Dinamu, ali i strahuje od navijačkih nereda

Na društvenim mrežama i forumuma već su se pojavili postovi koji šire mržnju i najavljuju obračun različitih navijačkih frakcija.

Posljednji susret navijača Hajduka i Dinama u Hercegovini završio je velikim navijačkim neredima. Podsjećamo sada već davne 2004. godine izbili su veliki navijački neredi za vrijeme održavanja turnira Gojko Šušak na Širokom Brijegu.

U tim neredima ozlijeđeno je 5 policajaca, a uhićeno je 28 navijača, a pričinjena je i veća materijalna šteta na automobilima i objektima u blizini stadiona.

Navijači Hajduka i Dinama u Hercegovini nisu u nikakvim neprijateljskim odnosima, ali se strahuje od dolaska huligana iz Hrvatske.Iako će Hajduk i Dinamo boraviti u Hercegovini više dana i odigrati više utakmica, najrizičnije bi moglo biti 03. veljače kada Hajduk nastupa u Gabeli na memorijalu Andrija Anković, dok će u isto vrijeme Dinamo gostovati u Čapljini.

Nadamo se da će sve ipak proći u najboljem redu i dovoljno je vremena da se sve organizira, ipak je bolje sprečijiti nego liječiti.

hercegovina.info