FOTO  Hercegovački klubovi s polovičnim uspjehom na startu završnice DFA lige u Sarajevu

dfa liga

... klubovi iz Hercegovine. 

Kod 2006. godišta nastupa momčad HNK Sloga Ljubuški. Momčad Sloge u subotu je odigrala dvije utakmice te zabilježila jednu pobjedu i jedan poraz. Prvo su poraženi od momčadi FK Sarajevo sa 1:0, da bi u drugoj utakmici slavili protiv ekipe NK Travnik sa 2:1. Golove za Slogu su postigli: Brekalo i Granić.

Momčad Sloge sutra očekuju još tri utakmice, a to su: 

08:30 NK Sloga Ljubuški - FK Crvena Zvezda-Acko Doboj
12:30 NK Sloga Bos. Otoka - NK Sloga Ljubuški
15:30 FK Mladost Farmaprom - NK Sloga Ljubuški.

Kod 2007. godišta iz Hercegovine nastupa ekipa HŠK Zrinjski iz Mostara. Naime, ova ekipa je prošle godine osvojila DFA ligu, te je ove godine dobila progodu da obrani naslov. Ekipa je startala sa dvije pobjede, a više možete pročitati na prethodnom članku sa našeg portala.

Kod 2008. godišta iz Hercegovine dolazi i ekipa Leostars iz Trebinja. Leostars je u subotu odigrao dvije utakmice, te zabilježio jednu pobjedu i jednu neriješenu utakmicu. U prvoj utakmici Leostars je bio bolji od ekipe FK Stars iz Gradiške sa 2:1. Golove za Leostars su postigli: Miličević i Drapić. U drugoj utakmici sastali su se sa ekipom SN Romari Vitez koja je završila rezultatom 2:2. Golove za Leostars su postigli Ljubenko i Zupanc.

Momčad Leostars sutra očekuju tri utakmice, a to su:

11:00 NS Talent Cazin - FK Leostars Trebinje
13:00 FK Leostars Trebinje - FK Borac Jelah
16:30 FK Leostars Trebinje - FK Dar Sarajevo

U 2009. godišta iz Hercegovine dolazi i ekipa HŠK Zrinjski. Ova ekipa prošle godine zauzela je drugo mjesto, a u subotu su startali sa jednom pobjedom i jednom neriješenom utakmicom. Više možete pročitati na prethodnom članku sa našeg portala.

Kod onih najmlađih, rođenih 2010. godine boje Hercegovine brani još jedna ekipa Leostarsa., koja je u subotu odigrala dvije utakmice i zabilježila jedan poraz i jednu neriješenu utakmicu. Leostars je prvo poražen od ekipe SF Valter iz Sarajeva rezultatom 6:2. Oba gola za Leostars postigao je Elez. Drugu utakmicu na turniru Leostars je odigrao protiv ekipe Spartaka koja je završila 2:2. oba pogotka za Leostars dijelo su ponovno Eleza koji je u dvije utakmice čak četiri puta tresao mrežu protivnika. 

Leostars sutra očekuju tri utakmice i to:

09:00 FK Leostars Trebinje - FK Borac Jelah
13:00 NS Talent Cazin - FK Leostars Trebinje
16:00 SN Romari Vitez - FK Leostars Trebinje

HERCEGOVINA.info