FOTO/VIDEO  Hercegovački derbi Zrinjski- Široki Brijeg danas od 16:00 sati

siroki zrinjski

... mostarski Zrinjski i NK Široki Brijeg. Hercegovački derbi uvijek je bio prava poslastica za ljubitelje nogometa u BiH, a upravo dvoboji ove dvije momčadi nose i epitet najzanimljivijih nogometnih utakmica u BiH. 

Ljubitelji nogometna u Hercegovini rijetko su bili uskraćeni za pogotke, a česti su preokreti tijekom utakmice u korist neke od ekipa. Širokom Brijegu ne cvijetaju ruže, a Zrinjski je nakon možemo slobodno reći kiksa u Zenici donekle saprao gorčinu pobjedom proti Krupe.

Široki Brijeg će na stadionu HŠK Zrinjski prepustiti ulogu favorita Zrinjskom, koji će u gradu na Neretvi težiti da ostvari trijumf bez primljenog pogotka. Barem je šef struke Širokog Brijega ulogu favorita u današnjoj utakmici prebacio na svog kolegu Ivicu Barbarića.

Za Zrinjski u ovoj utakmici neće moći igrati vratar Pirić i Kajkut jer su isti već nastupali u ovom natjecanju za druge klubove, dok su svi ostali nogometaši u kombinaciji. Kod Širokog Brijega Sablić neće moći računati na Barabana, Sivrića i Menala, a pod znakom je i nastup Krstanovića.

Direktan prijenos utakmice možete pogledati na:

HERCEGOVINA.info