Hercegovac Pervan približio Cibaliju ostanku u ligi

Marko Pervan, HNK Cibalija

Iako su domaći nogometaši iz Pule vodili, osoba koja je najviše zaslužna za preokret i spasonosne bodove gostima iz Vinkovaca bio je mladi hercegovački nogometaš Marko Pervan.

Prvo je Pervan u 60.minuti odlično pogodio sa ruba kaznenog prostora nakon što se varkom riješio protivnika, a u 70.minuti je napravio slalom kroz Istrine nogometaše, te je ubacio na šest metara gdje je Baša glavom pogađa za 2:1 i veliko slavlje Vinkovčana.

''U zadnje tri utakmice ušli smo u pozitivan niz i podigli smo samopouzdanje. U Pulu smo došli odigrat najbolje što možemo, ali na početku nije išlo baš kako smo željeli. Drugo poluvrijeme trener je napravio te promjene koje su urodile i došli smo do važne pobjede koja nam mnogo znači za ostanak u ligi.'' - ističe najbolji pojedinac susreta Pervan, te dodaje: ''- težak je period iza mene, nisam bio u planu kod bivšeg trenera, ali trener Bartolović mi je pružio šansu i iskoristio sam je na najbolji način. Hvala mu!''

Slijedi slavonski derbi koji je uvijek donosio pune tribine i odličnu atmosferu:

- Da, dolazi nam Osijek, to je naš veliki derbi. Oni su trenutno četvrti na tablici, ali u Vinkovcima nitko nije favorit, tako da idemo odigrat najbolje što možemo i probati uzeti tri boda!'' - kaže junak pobjede u Puli.

HERCEGOVINA.info