Hari Vukas: Utrecht nije Ajax ili Feyenoord, ali je top ekipa

Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, hari vukas, Portret prvaka, hari vukas, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, FC Utrecht

Trener Plemića Hari Vukas je svjestan tog izazova, ali više razmišlja o premijerligaškom duelu sa Sarajevom. Zrinjski je u obje utakmice protiv Akademije Pandev slavio 3:0.

"Čestitam svojim momcima na dobroj igri i rezultatu. Akademija Pandev nije loša ekipa, pokazali su potencijal, a mi smo bili mudriji i konkretniji. U prvom poluvremenu utakmice nije bilo mirnoće i osobnosti, kao ni hrabrosti da odigramo na pravi način, dok smo drugim poluvremenom zadovoljni", izjavio je Vukas.

U uzvratu je u odnosu na prvi meč napravio pet promjena u ekipi.

"To je bilo logično s obzirom na ritam koji nas čeka. Imamo kvalitetan roster, nekoga moramo odmoriti, tako da nije bilo velike razlike. Zadovoljni smo", rekao je trener Zrinjskog.

Naredni protivnik u Europskoj ligi je Utrecht, ali prije toga slijedi gostovanje kod Sarajeva u 1. kolu Premijer lige BiH.

"Čeka nas Sarajevo koje je osvojilo dvostruku krunu pa ne bih govorio o Utrechtu. Želimo se spremiti i u Sarajevu napraviti pravi posao. Utrecht nije Ajax ili Feyenoord, ali je top ekipa. To će biti veliki zalogaj za nas. Trebamo se pripremiti i dati sve od sebe te se boriti u tim utakmicama", završio je Vukas.

Večernji list BiH