FOTO/VIDEO  Hari Vukas: Utakmicu u Vrapčićima neće dobiti kvaliteta, nego hrabro srce

hari vukas, Zrinjski, Velež

U subotu u 15 sati na stadionu u Vrapčićima u gradskom derbiju sastaju se nogometaši Veleža i Zrinjskog. Na zajedničkoj konferenciji za novinare ovaj susret su najavili treneri Hari Vukas i Feđa Dudić, te kapetani Pero Stojkić i Denis Zvonić. 

Pokrovitelj tekstualnog prijenosa gradskog derbija FK Velež - HŠK Zrinjski je HT ERONET - Jer Vrijedi!

https://www.facebook.com/Hercegovina.Info1/videos/778610019226019/

"Ova utakmica u Gradu ima posebnu značaj. Ja sam kao trener fokusiran na ono što se događa na zelenom travnjaku i gledam to kao tri boda, ako pobijedimo u subotu. Neću reći ništa novo ako kažem da će to biti jedna teška i neizvjesna utakmica, borbena. Kao i sve protivnike, tako sam s Velež gledao par utakmica i nema govora o podcjenjivanju, izuzetno respektiramo ekipu Veleža i posebno njihove igre na domaćem terenu.
gdje će ih nositi publika. Ekipa Zrinjskog je kvalitetnija, ali ovu utakmicu neće dobiti kvaliteta, nego hrabro srce, jedna borbenost i odvažnost. Mi želimo na takav način izaći sutra na teren i predstaviti se u tom svjetlu. Jedino takav pristup i srčanost na svakom dijelu terena može izdignuti našu kvalitetu da dođemo do pobjede", poručio je trener Zrinjskog Hari Vukas. 

"Prvi put u ulozi trenera u gradskom derbiju, atmosfera u gradu dovoljno govori koliku vrijednost ima ova utakmica. Slažem se s kolegom da je to utakmica za tri boda, ali ipak poslije ove utakmice će se malo duže pričati o pobjedniku i ostat će upamćena malo duže od ostalih koje nemaju karakter derbija. Spremno dočekujemo utakmicu, svi su igrači na raspolaganju. Ohrabreni smo s dvije posljednje domaće utakmice protiv Tuzla Citya i Željezničara u kojima smo pokazali da pored borbenosti i agresivnosti imamo kvalitetu. Mislim da smo u obje utakmice nadigrali naše protivnike, jednu smo pobijedili, drugu nismo. Sav respekt prema Zrinjskom, njihova europska izdanja su pokazali da to je to ozbiljna ekipa, izbaciti Utrecht nije mala stvar, i sigurno da su te utakmice u Europe dovele do malih odstupanja u prvenstvu i nešto slabije rezultate nego prethodnih godina. Međutim, pored respekta mi nikome ne priznajemo da je favorit u Vrapčićima i tako ćemo se postaviti sutra, i od prve minute ćemo tražiti pobjedu", komentirao je trener Veleža Feđa Dudić. 

Xiaomi Electric Scooter u Trio super ponudi!

Kapetan Zrinjskog Pero Stojkić naglasio je kako su on i suigrači maksimalno spremni za derbi. 

"Nadam se da će proći sve u najboljem redu kako na terenu, tako i na tribinama. Vjerujem da će biti veliki nogometni spektakl, što ovaj grad i zaslužuje", riječi su kapetana Zrinjskog. 

"Spremno dočekujemo derbi, mini-pripreme smo dobro odradili. Dat ćemo zadnji atom snage i ispoštivati dogovor iz svlačionice, te vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje", istaknuo je kapetan Veleža Denis Zvonić.