Hari Vukas: Pripreme u Livnu poslužile svrsi, pripreme za Radnik mogu početi

Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, HŠK Zrinjski, hari vukas, hari vukas, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas

Zrinjski je u prijateljskom susretu kontra Dugopolja poražen 0:2, ali trener Hari Vukas bio je zadovoljan odrađenim poslom na mini-pripremama u Livnu. Postavljena je scena za dobru pripremu subotnjeg gostovanja kod Radnika nakon reprezentativne pauze.

Soldo – Jakovljević, Zlomislić, Gojković – Barišić, Pezer, Čirjak, Čurjurić, Stojkić – Lendrić, Kunić. Bila je to startna postava Zrinjskog u Podhumu, na terenu Kamešnice, gdje je odrađen duel kontra Dugopolja. Ne do kraja ‘divlji’ sastav, ali svakako šaren. Ciljano.

– Igrači koji su manje igrali dobili su ovog puta malo veću minutažu, konstatirao je trener Hari Vukas pa dodao: Malo nas je poremetila kiša, ali zadovoljni smo odrađenim, sada se okrećemo susretu s Radnikom, prenosi Dnevni list.

Bijeljincima se, s nadom u veću minutažu, okrenuo i Petar Kunić – napadač koji je u klub stigao kao zadnje pojačanje i upisao minutažu u zadnja dva sustreta, u pobjedama kontra Zvijezde i Mladosti.

– Jako dobri dojmovi, znao sam dosta o klubu i prije dolaska, rekao je 189 cm visoki ofenzivac iz Drvara koji se zatim okrenuo nadolazećim izazovima, onima nakon reprezentativne pauze.

– Imamo jako tešku utakmicu kod Radnika koji je uvijek tvrd kući, ali mi smo u ritmu od tri pobjede bez primljenog pogotka. Nadam se da ćemo nastaviti tako.

Radnik će se sigurno nešto pitati u tom duelu, Radnik koji je u pauzu ušao s dvije vezane pobjede, ali u Zrinjskom su, čini se, odradili dobar posao tražeći svježu krv pa su Vukas i društvo mu iz stožera malo zagrijali Soldu, Zlomislića, Gojkovića, Pezera, Kunića, igrače koji su u odreda odradili manje od pedeset posto utakmica ove sezone.