Hari Vukas: Naplatili smo sve promašaje u prethodnim utakmicama

hari vukas, Zrinjski, FK Borac

"Čestitam igračima na pobjedi. Rezultat je dosta velik, ali morali smo uložili dosta truda da dođemo do njega.

U prvom poluvremenu očito je taj uteg nešto slabijih rezultata, ne postignutih golova i situacije na ljestvici bio prevelik. No, nije samo on bio uteg, uteg je bio i Borac, dobar i rastrčan, s idejom i vicem u igri. Vrlo lako smo mogli otići u rezultatski minus.

Malo smo se trznuli u završnici prvog dijela, i onda smo nešto rotirali u poluvremenu. Spojili smo 2-3 dobre kombinacije, išlo nas, dali smo golove i naplatili sve ovo dosada što nismo postigli gol. Malo je to čudno, da je bilo u tako kratkom vremenskom razdoblju, ali očito smo iskoristili situaciju u kojoj se Borac našao nakon primljenog gola.

Nakon toga je Borac imao situacije da postigne gol, i to je segment igre kojim nisam zadovoljan. Oni su imali dosta prilika da utakmicu odvedu u neizvjesnost. Prvo poluvrijeme za zaborav, a početak drugog poluvremena nam je donio sve. Hvala igračima i publici što je bila strpljiva, davala potporu i vjerovala u ovu ekipu", kazao je trener Zrinjskog Hari Vukas nakon pobjede njegove momčadi nad Borcem rezultatom 4:0.

Već u srijedu Zrinjskog očekuje nova utakmica, kada u 19 sati u Mostaru gostuje Zvijezda 09.