Hari Vukas: Igrači gore od želje da pokažu kako je Zrinjskom mjesto u vrhu ljestvice

hari vukas, Zrinjski

U derbiju 12. kola Premijer lige BiH nogometaši Zrinjskog u subotu dočekuju ekipu Sarajeva. 

Mostarci sada imaju četiri boda manje od aktualnih prvaka BiH, te u ovom susretu imaju imperativ pobjede. 

„Sutra je velika utakmica za nas i za cijelu Premijer ligu.  Prošlogodišnji prvak i osvajač Kupa dolazi u Mostar, a mi smo spremni za utakmicu da isperemo gorak okus prvenstvenog poraza od Širokog Brijega. Ritam je ubitačan, težak, non-stop su utakmice, moramo izvući snagu za posljednju utakmicu prije pauze kako bi je riješili u svoju korist", kazao je trener Zrinjskog Hari Vukas i osvrnuo se na prethodne utakmice: 

"Poraz protiv Širokog je razotkrio sve naše mane. Široki je iskoristio sve naše slabosti u tom susretu i sigurno da nismo zadovoljni. Imali smo u Kup utakmicu u kojoj smo pobijedili, ali ne bježimo od toga da je bilo dosta loših stvari, ali je rezultat pokrio sve to. Tako da je to bilo pozitivno, ali dosta je tu stvari koje nisu štimale". 

Susret protiv Sarajeva ima veliku važnost za Plemiće u borbi za vrh ljestvice. 

"Imali smo dva dana za pripremu, igrači su svjesni uloga u ovoj utakmici. Jednostavno gore od želje da izađu na teren i da pokažu pred Ultrasima i svim našim navijačima da je HŠK Zrinjski mjesto u vrhu", poručio je Vukas i dodao: 

"Ovo je ispit zrelosti ekipe Zrinjskog. Ovo je za mene prvi veliki derbi u Mostaru i napravit ću sve od sebe da pripremim momke na najbolji mogući način za sutrašnju utakmicu". 

Utakmica između Zrinjskog i Sarajeva igra se u subotu u 15.30 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.